Indul a visszaszámlálás: 24 órájuk van a forgatókönyvíró-jelölteknek

Csak egy nap leforgása alatt lehet jelentkezni a formabontó mentorprogramra, ahol ösztöndíjjal tanulhatnak forgatókönyvírást a magyar tehetségek. A feladat 2015. február 18-án reggel 9 órakor kerül ki az internetre, onnantól 24 óra áll rendelkezésre a meghatározott témájú és történetű forgatókönyvterv online elküldésére. Mára a jelentkezési korhatárt is eltörölték.

Előképzettségre és korhatárra való tekintet nélkül bárki bejuthat a különleges képzésre, amely által új televíziós sorozatíró generáció nevelődhet ki hazánkban

„Meglepően sokan kérték, hogy töröljük el a 18-29-es kormegkötést, hiszen 18 évesen éppúgy lehet tehetséges és fejleszthető valaki, mint 60 évesen. Az érvelésnek igazat kellett adnunk, csak és kizárólag az írói készség számít!” – jelentette ki Hámori Barbara, a ContentLAB and Factory fejlesztésekért felelős nemzetközi vezetője. A vállalkozás – kiváltképp az ötletgazda, Kapitány Iván – egy olyan új szemléletű forgatókönyvíró generáció kinevelését tűzte ki célul, amely első lehet a régió tartalomfejlesztői iparágában. Ehhez amerikai forgatókönyvíróktól kezdve magyar filmes szakembereken át a legismertebb véleményvezérekig hívtak mentorokat a tanári gárdába, hogy legfrissebb tudásukkal segítsék a tehetségeket. A legeredményesebbek azonnal állást is kaphatnak a vállalkozás tévés tartalomfejlesztő írói csapatában.

Visszaszámlálás indul: szerdán 9 órakor kerül ki a www.contentlabfactory.com-ra az amerikai forgatókönyvíró iskolák pályázati felvételi rendszerét követő, ún. 24 órás pályafeladat szinopszisa, amelyet másnap reggel 9 óráig kell megírni és elküldeni a megadott címre.

  1. Maczó László’s avatar

    A pdf alján a gomb kissé becsapós. És így gondolom az info@contentlabfactory.com címre kell küldeni a pályamunkát.

    Válasz

  2. Széll Orsolya’s avatar

    Nem nyitja meg a jelentkezési lapot mit csináljak akkor?

    Válasz

Válasz

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>