Budapest Film Academy bemutató óra

A szervezők szeretettel meghívnak minden érdeklődőt Hódi Jenő A klasszikus struktúra szerint készült igényes közönségfilmek című ingyenes előadására. A magyar nyelvű prezentáció ízelítőt ad a BFA és az ELTE közös gyakorlati filmes képzésének tananyagából. A résztvevők megismerhetik a filmkészítés hollywoodi struktúráját Milos Forman Száll a kakukk fészkére című mesterműve alapján.

Hódi Jenő, a Budapest Film Academy igazgatója, hollywoodi producer-rendező (Milos Forman egykori diákja) olyan gyakorlati ismereteket tálal szórakoztató köntösben, amelyekkel garantáltan nem találkozik máshol a közönség. A filmrészletekkel és konkrét filmes példákkal fűszerezett előadás alatt az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a filmkészítés egyedülálló világába és elmerülhetnek annak varázslatos hangulatában.

Az előadás során megvizsgáljuk a mozifilm forgatókönyvének alapvető strukturális elemeit, a fő fordulópontokat, a karakterek és a konfliktus építésének szabályait, valamint a dráma forgatókönyvi követelményeit.

Kérünk mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel részvételi szándékukat jelezzék a következő e-mail címen: info@budapestfilmacademy.com. A terem korlátozott befogadóképessége miatt csak azoknak a hallgatóknak tudunk garantáltan helyet biztosítani, akik a fenti e-mail címen regisztráltak.

Az előadás időpontja 2014. szeptember 4. (csütörtök) 16:00 óra, helyszíne az ELTE Bölcsészettudományi Kar főépületének (Múzeum körút 6-8.) 34-es előadóterme. Kérjük a pontos érkezést!

Az ingyenes előadás végén lehetősége lesz az érdeklődőknek személyesen is feltenni a kérdéseiket, amik előtte vagy közben merülnek fel.

A Budapest Film Academy-ről és az ELTÉ-vel közösen megtartott filmkészítő gyakorlati képzésről további információ a www.budapestfilmacademy.com weboldalon olvasható.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár
a Budapest Film Academy csapata!

Válasz

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>