HBO Írók Napja

Ha író vagy, és szeretnél a magyar HBO számára saját fejlesztésű vagy adaptált sorozatok létrehozásában részt venni, gyere el az HBO Írók Napjára 2014. június 25-én. Az eseményen bővebben hallhatsz munkamódszereikről, terveikről, szervezetükről és egy új kezdeményezésről, melyet magyar forgatókönyvírók számára hoznak létre.

HBO Írók Napja

A szervezők várnak komoly szakmai tapasztalattal bíró alkotókat éppúgy, mint kezdőket, illetve diákokat is; a lényeg, hogy ambícióid között szerepeljen minőségi tévésorozatok írása.

Az HBO Írók Napján felszólal Antony Root, az HBO Europe sajátgyártású tartalmakért felelős igazgatója, Krigler Gábor, a magyar HBO forgatókönyv-fejlesztési munkatársa, illetve találkozhatsz olyan alkotókkal, akik részt vettek korábbi illetve jelenlegi hazai HBO fejlesztésekben: Tasnádi István, Gigor Attila, Vészits Andrea, Jeli Viktória és Baráthy György.  Az előadásokat követően lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre is az alkotókkal és az HBO munkatársaival.

A részvétel ingyenes, de az informális légkör és a hatékonyabb kommunikáció érdekében a résztvevők száma korlátozott. A belépés feltétele az alábbi weboldalról indított regisztráció. A programról és a helyszínről emailben a szervezők értesítik a bejutott érdeklődőket. www.hbo.hu/iroknapja

 1. frank’s avatar

  küld valaki valamit az hbo sorozat pályázatára? valahol olvastam h ilyen készül. vagy vissza lett vonva? ha jól tudom, szeptember vége volt a határidő.

  én gondolkoztam, h megírom a Cigány Becsület című ötletemet, de elvetettem.

  történelmit nem várnak, és tavaly épp h elkészült Rózsa Sándor születésnapjára, azóta se olvasták, mert nem is küldtem sehova, akit érdekel elolvashatja itt:
  http://www.mediafire.com/view/ea3x46q0u4r6k80/aBetyar0716.pdf

  Válasz

 2. Flóra Ágnes’s avatar

  Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a HBO First Draft pályázattal kapcsolatban? Én elküldetm, de nem igazol vissza, felhívtam őket, és emailt is írtam ,de nem nem válaszoltak…Két nap van még. A kiírásban szerepel,hhogy egy pályázó csak egyszer tölthet fel.

  Válasz

Válasz

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>